تمدید مهلت ثبت نام پذیرش دانشجو کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز(جلفا)برای نیمسال دوم سالتحصیلی۹۹-۱۳۹۸

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۲ کد : ۱۱۰۳۵ اخبار تصویری

پردیس بین المللی ارس(جلفا)

ثبت نام تا روز دوشنبه مورخه 1398/11/7 تمدید گردید .

آگهی پذیرش دانشجوی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی برای نیمسال دوم سالتحصیلی 99-1398 پردیس بین المللی ارس(جلفا)

پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز واقع در منطقه آزاد ارس (جلفا) به پشتوانه بیش از 70 سال پیشینه مؤثر دانشگاه تبریز در زمینه آموزش و پژوهش و بر اساس مجوز شماره 272036/22/2، وزارت علوم، تحقیقات وفناوری از بین داوطلبان داخلی و خارجی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ناپیوسته از طریق آزمون اختصاصی و بررسی پرونده سوابق آموزشی،پژوهشی و مصاحبه علمی  برای نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 ، دانشجو می پذیرد

پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس بین المللی ارس صرفا" براساس بررسی سوابق آموزشی ومصاحبه

آگهی پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد پردیس بین المللی ارس(جلفا) در نیمسال دوم سالتحصیلی99-1398

پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پردیس بین المللی ارس از طریق آزمون داخلی ومصاحبه

آگهی پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی پردیس بین المللی ارس(جلفا) در نیمسال دوم سالتحصیلی99-1398

توجه :  داوطلبان شرکت در آزمون دکتری تخصصی رشته گرایش های علوم اقتصادی دقت فرمایند می بایستی حداقل یکی از مدارک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد آنها مرتبط بارشته علوم اقتصادی  باشد .

تکالیف ثبت نام :

داوطلبین گرامی ضمن آرزوی موفقیت، به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرش دانشجو با شیوه نامه و آزمون اختصاصی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از 17الی30دی ماه 1398 (تمدید مهلت تا 7بهمن)در پردیس بین المللی ارس فعال می باشد . داوطلبین جهت ثبت نام می بایستی با مطالعه دقیق آگهی و شرایط و هزینه های تحصیل در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز در سایت پردیس ، نسبت به پرداخت هزینه ثبت نام و دریافت کدرهگیری پرداخت اقدام و سپس از لینک ثبت نام فرم الکترونیکی اطلاعات ثبت نام و انتخاب رشته را تکمیل نموده و در آخر از اطلاعات ثبت نامی خود پرینت تهیه نموده و آن را تا زمان اتمام مراحل پذیرش دانشجو نزد خود نگاه دارند . بدیهی است بدلیل سیستمی بودن ثبت نام ، ثبت اطلاعات نادرست و انتخاب رشته اشتباه مترتب خود داوطلب خواهد بود و هزینه ثبت نامی مسترد نخواهد شد . زمانبندی پذیرش دانشجو در آگهی پذیرش درج شده است. متذکر می شود با توجه به تمدید مهلت ثبت نام تا مورخه 98/11/7، زمان  اخذ کارت ورود به جلسه(از تاریخ8الی10بهمن ماه1398) و تاریخ برگزاری آزمون دکتری تخصصی(روز جمعه 11بهمن ماه1398 در داخل مجموعه دانشگاه تبریز)  خواهد بود. ساعت و مکان دقیق محل برگزاری آزمون متعاقبا از طریق همین وبسایت و کارت ورود به جلسه اطلاع رسانی خواهد شد.

لینک ورود به سامانه ثبت نام

* زمانبندی ثبت نام،برگزاری آزمون،  مصاحبه و بررسی مدارک در پایین فایل آگهی پذیرش درج شده است .

* پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد صرفا براساس بررسی سوابق آموزشی و مصاحبه خواهد بود.

* منابع آزمون دکتری تخصصی براساس سرفصل آزمون دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود .

داوطلبان گرامی در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت اینترنتی http://arasp.tabrizu.ac.ir/fa  و یا با شماره تلفن 33392605-041   تماس  حاصل نمایند .

( ۳۲ )