لیست دروس ارائه شده برای انتخای واحد نیمسال اول سالتحصیلی ۹۶-۹۵

لیست دروس، برنامه هفتگی ،زمان ومکان تشکیل کلاسهای دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز

بدینوسیله ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان ، به اطلاع می رساند انتخاب واحد کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پردیس های خودگردان تبریز و پردیس ارس(جلفا) طبق تقویم آموزشی حذف واضافه دانشجویان محترم روزهای شنبه و یکشنبه  3 و4مهرماه  1395 از ساعت9صبح الی 24شب می باشد .لذا دانشجویانی که در موعد مقرر موفق به انتخاب واحد نشده اند می بایستی با رعایت قوانین حذف واضافه نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند .ضمنا"  لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی کلیه رشته های پردیس های خودگردان تبریز و پردیس ارس طبق برنامه های زیر خواهد بود ، لذا توصیه می شود دانشجویان محترم قبل از انتخاب واحد فایل برنامه مربوطه را دانلود و پس از مطالعه کامل و استخراج کد درس و کد گروه درس ها و سپس مراجعه به صفحه کاربری سیستم سما دانشجویی  اقدام به انتخاب واحد نمایند . بدیهی است عواقب ناشی از انتخاب واحد اشتباه بعهده خود دانشجو خواهد بود .

:::مهم :::نظربه اینکه زمان قیدشده آخرین مهلت انتخاب واحد می باشد،عدم انتخاب واحد در موعدمقرر به منزله انصراف ازتحصیل تلقی شده و شامل اخراج آموزشی خواهد بود .

1-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس ارس (دانلود)
2-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس خودگردان تبریز(دانلود)
3-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان دکتری پردیس (دانلود)

محل تشکیل کلاسهای پردیس خودگردان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تبریز خواهد بود .

دانشجویان محترم بقیه رشته ها(رشته هایی که باتوجه به عدم حدنصاب تشکیل کلاس به دوره های روزانه دانشگاه معرفی شده اند) نیز کددرس و کدگروه های مربوطه را از دانشکده و گروه آموزشی مربوطه دریافت و طبق آن اقدام به انتخاب واحد نمایند.درصورت بروز هرگونه مشکل به دفتر پردیس مراجعه نمایند.

فرم انتخاب واحد (دانلود)

نکات مهم:
1-دانشجویان گرامی میبایستی درموعد مقرر نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند. عدم انتخاب واحد به منزله انصراف تلقی خواهد شد.
2-دانشجویان ترم 5می بایستی ادامه پایاننامه را جهت تمدید سنوات انتخاب واحد نمایند.
3-دانشجویان ترم 6 و7 می بایستی فرم های تمدید سنوات ترم 6 را از سایت پردیس دانلود و پس از تکمیل و امضا استاد و مدیرگروه مربوطه تا15مهرماه 95به دفتر پردیس تحویل نمایند .
4-فقط دانشجویان ترم 4 وبالاتر مجاز به انتخاب واحد "پایاننامه" می باشند .
5-انتخاب واحد منوط به پرداخت شهریه ثابت ترم جدید و تسویه بدهی ترم قبلی می باشد .
6-درخصوص مشکلات سیستم سما و مخصوصا عدم ورود به سیستم آموزش سما به دفتر پردیس و کارشناسان مربوطه مراجعه فرمائید.