قابل توجه ورودیهای جدید کارشناسی ارشد پردیس های دانشگاه تبریز

در خصوص تشکیل کلاسها و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس تبریز و پردیس ارس
بدینوسیله ضمن عرض تبریک سالتحصیلی جدید به اطلاع دانشجویان محترم ورودی جدید پردیس های خودگردان تبریز و پردیس ارس می رساند کلاسهای آنان طبق برنامه موجود در صفحه کاربری سما از روز شنبه 3 مهرماه تشکیل خواهد شد .
نکته قابل توجه اینکه رشته هایی که به حدنصاب تشکیل کلاس در پردیس های دانشگاه تبریز نرسیده اند ،بصورت مشترک با دوره های روزانه وشبانه دانشگاه (طبق انتخاب واحد موجود در سیستم سما دانشجو)و در دانشکده مربوطه برگزار خواهد شد .
درخصوص دانشجویان رشته هایی که به حدنصاب تشکیل کلاس در پردیس رسیده اند می رساند کلاسهای آنان از روز چهارشنبه 7مهرماه و طبق برنامه ،برگزار خواهد شد.

برنامه هفتگی ورودیهای جدید پردیس های خودگردان تبریز (دانلود)
ضمنا" مکان و ساعت دقیق تشکیل کلاسها بزودی در همین وبسایت اطلاع رسانی خواهد شد.

رشته هایی که به حدنصاب تشکیل کلاس رسیده اند :
1- مهندسی عمران-سازه پردیس ارس
2-مهندسی عمران-سازه پردیس تبریز
3-مهندسی عمران-ژئوتکنیک پردیس تبریز
4-مهندسی عمران-آب وسازه های هیدرولیکی پردیس تبریز
5-مهندسی عمران-زلزله پردیس تبریز
6-مهندسی کامپیوتر(نرم افزار و هوش مصنوعی ورباتیکز) ومهندسی IT (مخابرات امن) - (بصورت مشترک) پردیس تبریز
7-مهندسی برق-مخابرات سیستم پردیس تبریز
8-مهندسی برق-الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی پردیس تبریز
9-مهندسی برق-برنامه ریزی و مدیریت سیستم های انرژی پردیس تبریز
10-مهندسی مکانیک -ساخت و تولید پردیس تبریز
11-مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی پردیس تبریز
12-مهندسی مکانیک-تبدیل انرژی پردیس تبریز

13-حقوق خصوصی پردیس تبریز
14-علوم سیاسی پردیس تبریز

علی ۲۱ دی ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۹
با سلام و عرض خسته نباشید بنده مهرماه از تکمیل ظرفیت پردیس دانشگاه تبریز قبول شدم برای رشته مکانیک - ساخت و تولید... چون تازه سر کار رفته بودم امکان تحصیل برام مقدور نبود ولی الان با شرکت هماهنگ شدم برای ادامه تحصیل... می خواستم بدونم میشه من این ترم بیام برای ثبت نام؟ خودم هم ورودی بهمن بودم و از نیمسال دوم باید شروع می کردم... خواستم بدونم امکانش هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید... 09141023004
پاسخ مدیر سایت ۲۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۲۲

سلام.تشریف بیارید درخواست ثبت نام باتاخیر نمائید در شورای پردیس طرح و تصمیم گیری شود.