لیست دروس ارائه شده نیمسال اول سالتحصیلی ۹۶-۱۳۹۵(آگهی جدید محل کلاسها)

۰۵ مهر ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۲ کد خبر : ۴۱۹۷ اطلاعیه ها
لیست دروس، برنامه هفتگی ،زمان ومکان تشکیل کلاسهای دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز
ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان گرامی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پردیس ارس و پردیس تبریز می رساند برنامه نیمسال اول سالتحصیلی 96-95 طبق برنامه فایل های مندرج در زیر خواهد بود :

1-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس ارس (دانلود)
2-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس خودگردان تبریز(دانلود)
3-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان دکتری پردیس (دانلود)

محل تشکیل کلاسهای پردیس خودگردان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تبریز خواهد بود . (دانلود محل تشکیل وشماره کلاسها)
به اطلاع دانشجویان ورودی 95 رشته های ، مهندسی مکاترونیک،MBA -همه گرایشها و مدیریت بازرگانی پردیس تبریز می رساند برنامه کلاسی آنان متعاقبا" و جداگانه ابلاغ خواهد شد.
به اطلاع آندسته از دانشجویانی که به دلیل حدنصاب نرسیدن رشته آنان در پردیس برای آنان کلاس تشکیل نخواهد شد، می رساند، کلاسهای آنان طبق برنامه موجود در سیستم سما دانشجویی در دانشکده و گروه مربوط به رشته و همراه با دوره های روزانه وشبانه برگزار خواهد شد.