حذف واضافه و انتخاب واحد نیمسال دوم سالتحصیلی ۹۶-۹۵ پردیس های دانشگاه تبریز

لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز در نیمسال دوم سالتحصیلی ۹۶-۹۵

۰۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۲۱ کد خبر : ۵۴۰۰ اطلاعیه ها

بدینوسیله ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان ، به اطلاع می رساند انتخاب واحد کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پردیس های خودگردان تبریز و پردیس ارس(جلفا) طبق تقویم آموزشی  روز چهارشنبه 6بهمن ماه  1395 از ساعت9صبح الی 24شب می باشد .لذا توصیه می شود دانشجویان محترم قبل از انتخاب واحد فایل برنامه مربوطه را دانلود و پس از مطالعه کامل و استخراج کد درس و کد گروه درس ها و سپس مراجعه به صفحه کاربری سیستم سما دانشجویی  اقدام به انتخاب واحد نمایند . بدیهی است عواقب ناشی از انتخاب واحد اشتباه بعهده خود دانشجو خواهد بود .
قابل توجه دانشجویان گرامی:

نظر به اینکه حذف واضافه ترم بهمن ماه 95 روزهای سه شنبه و چهارشنبه(19و20 بهمن ماه95) می باشد.لذا دانشجویانیکه در موعد مقرر موفق به انتخاب واحد نشده اند و یا قصد حذف واضافه دروس را دارند می توانند با مراجعه به صفحه کاربری سما خود نسبت به انتخاب واحد اقدام فرمایند.بدیهی است موعد ذکرشده آخرین مهلت می باشد و در صورت عدم انتخاب واحد دانشجو عدم مراجعه تلقی شده و از سیستم آموزشی اخراج خواهد شد.
1-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس ارس (دانلود)
2-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس خودگردان تبریز (دانلود)
3-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان دکتری پردیس (دانلود)

دانشجویان محترم بقیه رشته ها(رشته هایی که باتوجه به عدم حدنصاب تشکیل کلاس به دوره های روزانه دانشگاه معرفی شده اند) نیز کددرس و کدگروه های مربوطه را از دانشکده و گروه آموزشی مربوطه دریافت و طبق آن اقدام به انتخاب واحد نمایند.درصورت بروز هرگونه مشکل به دفتر پردیس مراجعه نمایند.
نکات قابل توجه:

1. دانشجویان محترم فقط در ترم4مجازبه انتخاب واحد پایاننامه می باشند.
  2. دانشجویان ترم5(ورودیهای بهمن93) ملزم به انتخاب واحد ادامه پایاننامه می باشند.
  3. دانشجویان ترم6وبه بعد(ورودیهای مهر93وقبل) ملزم به ارائه فرم تمدید سنوات(موجوددرسایت پردیس) به مسئول آموزش پردیس می باشند.
  4. انتخاب واحد ورودیهای بهمن95(تکمیل ظرفیت)توسط خود پردیس انجام خواهد شد.

محل تشکیل کلاسهای پردیس خودگردان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تبریز خواهد بود .(دانلودبرنامه اجرایی کلاسها)