برنامه امتحانات دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز نیمسال دوم سالتحصیلی ۹۶-۹۵

۱۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۴ کد خبر : ۵۹۷۸ اطلاعیه ها

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم پردیس های دانشگاه تبریز می رساند جهت شرکت در امتحانات پایان ترم  نیمسال اول سالتحصیلی 96-95می بایستی با مراجعه به صفحه کاربری سما خود نسبت به ارزشیابی اساتیدمربوطه، تسویه مالی و چاپ کارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمایند . بدیهی است از ورود دانشجویان محترم بدون کارت ورود به جلسه ، به داخل حوزه امتحانی ممانعت بعمل خواهد آمد .

برنامه امتحانات نیمسال دوم 96-1395 پردیس ارس-جلفا (دانلود-حوزه آزمون واقع در شهرجلفا-ساختمان آموزشی پردیس ارس"
برنامه امتحانات نیمسال دوم 96-1395 پردیس خودگردان تبریز (دانلود- حوزه آزمون واقع در دانشگاه تبریز-چسبیده به ساختمان آموزش پردیس - ساختمان شهدا "
***امتحانات دروس رشته مهندسی خطوط راه آهن هماهنگ و درمحل دانشکده عمران برگزارخواهدشد.
لازم به توضیح است تاریخ و ساعت آزمون ها بر روی کارت ورود به جلسه درج شده است .
اضافه می نماید امتحانات دانشجویان رشته های معرفی شده به دوره های روزانه و دانشجویان دکتری طبق برنامه  گروههای مربوطه و در داخل گروه مربوطه برگزار خواهد شد .

تذکرات:
1-به همراه داشتن کارت ورود به جلسه برای حضور در جلسه الزامی می باشد .
2-به همراه آوردن هرگونه کتاب،جزوه و یادداشت سرجلسه امنحان به منزله تقلب محسوب خواهد شد .
3-لطفا قبل از حضور در جلسه آزمون تلفن های همراه خود را خاموش فرمائید.