حذف واضافه نیمسال اول سالتحصیلی ۹۷-۹۶

لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز در نیمسال اول سالتحصیلی ۹۷-۹۶

بدینوسیله ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان ، به اطلاع آندسته از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پردیس های خودگردان تبریز و پردیس ارس(جلفا) که طبق تقویم آموزشی  در موعد انتخاب واحد(روز چهارشنبه 22شهریورماه  1396 از ساعت9صبح الی 24شب) نتوانسته اند انتخاب واحد نمایند و یا نیاز به حذف واضافه دروس دارند می رساند روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (4و5مهرماه موعد حذف واضافه) می توانند با مراجعه به صفحه کاربری سما خود نسبت به انتخاب واحد و یا حذف واضافه اقدام نمایند .لذا توصیه می شود دانشجویان محترم قبل از انتخاب واحد فایل برنامه مربوطه را دانلود و پس از مطالعه کامل و استخراج کد درس و کد گروه درس ها و سپس مراجعه به صفحه کاربری سیستم سما دانشجویی  اقدام به انتخاب واحد نمایند . بدیهی است عواقب ناشی از انتخاب واحد اشتباه بعهده خود دانشجو خواهد بود .
قابل توجه دانشجویان گرامی:

1-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس ارس (دانلود)
2-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس خودگردان تبریز (دانلود)
3-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان دکتری پردیس (دانلود)

دانشجویان محترم بقیه رشته ها(رشته هایی که باتوجه به عدم حدنصاب تشکیل کلاس به دوره های روزانه دانشگاه معرفی شده اند) نیز کددرس و کدگروه های مربوطه را از دانشکده و گروه آموزشی مربوطه دریافت و طبق آن اقدام به انتخاب واحد نمایند.درصورت بروز هرگونه مشکل به دفتر پردیس مراجعه نمایند.
نکات قابل توجه:

1. دانشجویان محترم فقط در ترم4مجازبه انتخاب واحد پایاننامه می باشند.
  2. دانشجویان ترم5 ملزم به انتخاب واحد ادامه پایاننامه می باشند.
  3. دانشجویان ترم6وبه بعد ملزم به ارائه فرم تمدید سنوات(موجوددرسایت پردیس) به مسئول آموزش پردیس می باشند.
  4. انتخاب واحد ورودیهای جدید توسط خود پردیس انجام خواهد شد.

محل تشکیل کلاسهای پردیس خودگردان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تبریز خواهد بود .(دانلودبرنامه اجرایی کلاسها)