تکالیف ثبت نام ورودیهای جدید(مهر۹۶) کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پردیس های دانشگاه تبریز

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال 96 :

1- زمان ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه مورخه96/6/15 الی  16 /96/6می باشد.

2- دانشجویان جدیدالورود توجه داشته باشند که مراحل ثبت نام اینترنتی را به طور کامل انجام داده و کد رهگیری دریافت نمایند(دانشجویان نوبت دوم و پردیس بدون پرداخت شهریه ثابت، نمی توانند کد رهگیری دریافت نمایند). در زمان تحویل مدارک به دانشکده مربوطه مراجعه و کد رهگیری را تحویل نمایند .

3- مراحل ثبت نام اینترنتی(سایت دانشگاه تبریز- قسمت دانشجویان-سیستم ثبت نام اینترنتی سماء- نوع کاربری را روی دانشجویان جدیدالورود قرار داده - نام کاربری : کد ملی و رمز: شماره داوطلبی)

4- تحویل اصل مدارک به پردیس:

دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال96میتوانند مدارک خود را از مورخه 25 الی 29 شهریور96 به آدرس تبریز-بلوار29بهمن-دانشگاه تبریز-ساختمان آموزش کل-طبقه همکف-دفترپردیس های دانشگاه تحویل نمایند.

* مدارک درخواستی طبق دستورالعمل ثبت نامی که در آدرس سایت آموزش زیردرج شده است:

مدارک لازم برای ثبت نام حضوری:

1)اصل مدرک کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد و 2 برگ فتوکپی آن.

2)پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث صادره از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشند باید گواهی معدل کارشناسی خود را که دارای امضا و مهر معاونت فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور می باشد در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

3)دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته باید مدرک کاردانی را نیز  ارائه نمایند.( 2 برگ کپی از هر کدام )

4)پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی ارشد نباشند، باید اصل گواهینامه تایید شده (با ذکر معدل کل و تاریخ فراغت) توسط دانشگاه محل اخذ کارشناسی ارشد را ارائه نمایند. (فرم شماره 14 یا فرم معدل).

5)دانشجویان سال آخر باید هنگام ثبت نام گواهی معدلی را که هنگام ثبت نام به سازمان سنجش اعلام کرده اند                     ( گواهی معدل تا تاریخ 31/06/1396) ارائه نمایند تا با مشکل مغایرت معدل مواجه نشوند.

6) اصل کارت ملی و کپی پشت و رو آن در کاغذ  A4 ( 2 سری)

7)اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن در کاغذ  A4 ( 2 سری تمام صفحات)

8)عکس ( 6 قطعه، تمام رخ، تهیه شده در سال جاری و پشت نویسی شده)

9)مدرکی که وضعیت نظام وظیفه و یک برگ کپی آن در کاغذ  A4( برای برادران)

10)حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان.

11)معرفی نامه رسمی برای پذیرفته شدگانی که از سهمیه رزمندگان استفاده نموده اند. (فرم شماره 11 یا 12)

12)گواهی پذیرش اینترنتی (‌بعد از پایان مراحل پذیرش اینترنتی این فرم را پرینت کنید).

13)فیش واریزی به مبلغ 000/300 ریال ( معادل سی هزار تومان ) برای صدور کارت دانشجویی

توضیحات مهم:

• حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

• در هر مرحله از ثبت نام و یا هنگام تحصیل اگر مشخص شود که اطلاعات ارائه شده با واقعیت مغایرت دارد، از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری خواهد شد.

• پذیرفته شدگانی که در حین خدمت سربازی می باشند لازم است جهت اخذ نامه ترخیص از خدمت قبل از تاریخ های ثبت نام حضوری به تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

شهریه های مصوب سال 1396 :

مدارک ضروری ثبت نام کارشناسی ارشد و دکتری

--------------------------------------------------------------------------

ثبت نام  دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال 96 :

1- زمان ثبت نام اینترنتی از روز شنبه مورخه11/6/96 الی  12 /96/6 می باشد.

2- دانشجویان جدیدالورود توجه داشته باشند که مراحل ثبت نام اینترنتی را به طور کامل انجام داده و کد رهگیری دریافت نمایند(دانشجویان نوبت دوم و پردیس بدون پرداخت شهریه ثابت نمی توانند کد رهگیری دریافت نمایند)و در زمان تحویل مدارک به دانشکده مربوطه مراجعه وکد رهگیری را تحویل نمایند .

3- مراحل ثبت نام اینترنتی(سایت دانشگاه تبریز- قسمت دانشجویان- سیستم ثبت نام اینترنتی سماء- نوع کاربری را روی دانشجویان جدیدالورود قرار داده - نام کاربری : کد ملی و رمز: شماره داوطلبی)

4- تحویل اصل مدارک به پردیس:

دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال96میتوانند مدارک خود را از مورخه 25 و26 شهریور96 به آدرس دانشگاه تبریز-ساختمان آموزش کل-طبقه همکف-دفترپردیس های دانشگاه تحویل نمایند.

شهریه های دکتری تخصصی 1396: