ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶

۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۵ کد خبر : ۶۳۶۹ اطلاعیه ها

ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 96 :

بدینوسیله به اطلاع  پذیرفته شدگان محترم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال96 می رساند ثبت نام  صرفا" روزهای سه شنبه،چهارشنبه و شنبه(17،16و20 آبان ماه96) در محل پردیس های دانشگاه تبریز واقع در  تبریز-بلوار29بهمن-دانشگاه تبریز-ساختمان آموزش کل-طبقه همکف-دفترپردیس های دانشگاه خواهد بود.

* مدارک درخواستی طبق دستورالعمل ثبت نامی که در آدرس سایت آموزش زیردرج شده است:

مدارک لازم برای ثبت نام :

1)اصل مدرک کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد و 2 برگ فتوکپی آن.

2)پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث صادره از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشند باید گواهی معدل کارشناسی خود را که دارای امضا و مهر معاونت فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور می باشد در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

3)دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته باید مدرک کاردانی را نیز  ارائه نمایند.( 2 برگ کپی از هر کدام )

4)پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی ارشد نباشند، باید اصل گواهینامه تایید شده (با ذکر معدل کل و تاریخ فراغت) توسط دانشگاه محل اخذ کارشناسی ارشد را ارائه نمایند. (فرم شماره 14 یا فرم معدل).

5)دانشجویان سال آخر باید هنگام ثبت نام گواهی معدلی را که هنگام ثبت نام به سازمان سنجش اعلام کرده اند                     ( گواهی معدل تا تاریخ 31/06/1396) ارائه نمایند تا با مشکل مغایرت معدل مواجه نشوند.

6) اصل کارت ملی و کپی پشت و رو آن در کاغذ  A4 ( 2 سری)

7)اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن در کاغذ  A4 ( 2 سری تمام صفحات)

8)عکس ( 6 قطعه، تمام رخ، تهیه شده در سال جاری و پشت نویسی شده)

9)مدرکی که وضعیت نظام وظیفه و یک برگ کپی آن در کاغذ  A4( برای برادران)

10)حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان.

11)معرفی نامه رسمی برای پذیرفته شدگانی که از سهمیه رزمندگان استفاده نموده اند. (فرم شماره 11 یا 12)

12)فیش واریزی به مبلغ 300/000ریال ( معادل سی هزار تومان ) برای صدور کارت دانشجویی به حساب شماره 2177220402008 بانک ملی بنام واحد درآمد دانشگاه تبریز

توضیحات مهم:

• حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی است.

• در هر مرحله از ثبت نام و یا هنگام تحصیل اگر مشخص شود که اطلاعات ارائه شده با واقعیت مغایرت دارد، از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری خواهد شد.

• پذیرفته شدگانی که در حین خدمت سربازی می باشند لازم است جهت اخذ نامه ترخیص از خدمت قبل از تاریخ های ثبت نام حضوری به تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

شهریه های مصوب سال 1396 :

مدارک ضروری ثبت نام کارشناسی ارشد و دکتری