برگزاری کارگاه آموزشی مذاکرات تجاری با رویکرد بین المللی

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۳ کد : ۸۳۸۳ اخبار تصویری

کارگاه آموزشی مذاکرات تجاری با رویکرد بین المللی

کارگاه آموزشی مذاکرات تجاری با رویکرد بین المللی از ساعت 8:30 الی16 روز یکشنبه 7 بهمن ماه1397 در محل سایت آموزشی پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز واقع در پردیس های منطقه آزاد ارس در منطقه آزاد تجارس-صنعتی ارس - جلفا برگزار خواهد شد .

متقاضیان جهت شرکت در کارگاه آموزشی مذکور از روز 28آذر97الی 30دی ماه 1397 ، ابتدا با مطالعه شرایط و نحوه ثبت نام و حضور در کارگاه می بایستی هزینه کارگاه آموزشی را با مراجعه به بانک تجارت و واریز مبلغ 1000000ریال به شماره حساب 504100723 بنام درآمد اختصاصی دانشگاه تبریز نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه با شناسه 02500904001004365 ، پرداخت نموده و فیش واریزی را تا تاریخ 6بهمن ماه1397 به دفتر پردیس های دانشگاه تبریز  واقع در تبریز-بلوار29بهمن-دانشگاه تبریز-ساختمان مدیریت امور آموزشی-دفتر پردیس های دانشگاه تبریز تحویل نمایند .سپس با مراجعه به پورتال ثبت نام کارگاه نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه ثبت نام در لینک زیر اطلاعات کامل خود را وارد نموده و در انتها رسید ثبت نام خود را چاپ نموده و جهت ارائه در ورودی کارگاه نزد خود نگه دارند .

نکات مهم :

1-هزینه واریزی به هیچ وجه قابل استرداد نخواهد بود .

2-متقاضیان گرامی در پرداخت فیش واریزی دقت فرمایند پرداخت صرفا با شناسه یادشده انجام پذیرد .

3-متقاضیان محترم اطلاعات خود را بصورت صحیح و کامل درج نمایند .

لینک ثبت نام

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل