کسب مدال طلای نمایشگاه بین المللی اختراعات ۲۰۱۸ ژنو توسط دانشجوی دکتری پردیس های دانشگاه تبریز

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۰ کد : ۸۴۲۸ اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی پردیس های دانشگاه تبریز، در بخش عمران و معماری چهل و ششمین نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات 2018 ژنو، طرح دانشجوی دکتری پردیس های دانشگاه تبریز با عنوان«"بتن سبک سازه ای پر مقاومت نورگذر( ELASTICON)» موفق به کسب مدال طلای این مسابقات شد.

همین گزارش حاکی است: این اختراع حاصل بیش از 2 سال تحقیق و پژوهش بر روی اهداف تبیین شده بوده و قرارگیری در بین بتن های سبک سازه ای( با توجه به دارا بودن مقاومت بالا که در رده بتن های پرمقاومت محسوب می شود)، توانایی گذردهی نور، عدم جذب آب در این بتن بدلیل استفاده از تکنولوژی نانو در تولید، و تولید الکتریسیته لازم برای روشنایی معابر عمومی با استفاده از نور طبیعی پس از مفروش کردن پیاده روها  توسط این بتن در راستای کاهش مصرف انرژی از ویژگی های بارز "بتن سبک سازه ای پر مقاومت نورگذر" اعلام شده است.

یادآور می شود:  طرح "بتن سبک سازه ای پر مقاومت نورگذر( ELASTICON)" که توسط دکتر حسن نمازی استاد شیمی دانشگاه تبریز، احسان دادخواه خیابانی دانشجوی دکتری زلزله پردیس های دانشگاه تبریز و محمد خیراللهی دانشجوی دکتری سازه دانشگاه صنعتی سهند اختراع شده است، موفق به کسب مدال طلای این مسابقات شده است.

خاطر نشان می شود: چهل و ششمین نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات 2018  ژنو، طی روزهای یازدهم لغایت پانزدهم آوریل زیر نظر و حمایت دولت فدرال سوئییس و شهرداری ژنو، حمایت فکری سازمان ملل متحد، فدراسیون جهانی مخترعین،  سازمان های علمی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط و وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری بیش از 40 کشور از جمله فرانسه، آلمان، رومانی، روسیه، ایران، کرواسی، مجارستان، مالزی، پرتغال، هلند، اسپانیا، کره جنوبی، تایوان و... با شرکت 700 مخترع با 1000 اختراع برگزار شد.

یادآور می شود: این اختراع همچنین جایزه ویژه بهترین اختراع بین المللی کشور تایلند را نیز نصیب خود کرده است.