لزوم اخذ گواهی HSE برای کلیه دانشجویان ورودی۹۷

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۹ کد : ۹۳۵۷ اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی می رساند حسب هماهنگی های بعمل آمده و مفاد بند 27 از صورتجلسه شماره 544شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اخذ گواهی شرکت در کلاسهای آموزشی ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی برای انجام مراحل تصویب پروپوزال الزامی می باشد . لذا لازم است دانشجویان ورودی 97 نسبت به ثبت نام در دفتر پردیس اقدام نمایند . آزمون HSE نیمسال دوم سالتحصیلی 98-97 در ساعت 10 روز چهارشنبه 12 تیرماه 1398 برگزار خواهد شد .

توجه : بعلت انتقال امتحانات روز شنبه مورخه8/4/98 بدلیل تعطیلی به روز چهارشنبه 12/4/98 ، آزمون HSE در تمامی رشته ها از روز چهارشنبه 12تیر به روز شنبه 15تیرماه ساعت 10صبح منتقل می گردد .

دوره آموزشی HSE شامل مباحث سه گانه : 1-تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی (در برخی دانشکده ها مانند شیمی، مهندسی شیمی، دامپزشکی، علوم طبیعی و ...) ، 2-کمک های اولیه  3-آتش نشانی می باشد . براساس تصمیمات اتخاذ شده در کمیته HSE  و به منظور تسهیل بهره گیری دانشجویان عزیز از دوره آموزشی HSE ، مباحث کمک های اولیه و آتش نشانی این دوره از سالتحصیلی 97-1396 بصورت مجازی ارائه خواهد  شد. فایل های مربوط به مباحث کمک های اولیه و آتش نشانی در صفحه ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی دانشگاه تبریز به آدرس www.hse.tabrizu.ac.ir در اختیار  علاقه مندان قرار دارد. در صورت کسب حد نصاب لازم، شرکت در دوره مجازی آموزش مباحث کمک های اولیه و آتش نشانی موفقیت آمیز بوده است و در غیر اینصورت شرکت در آزمون سالتحصیلی بعد الزامی می گردد .

دانشجویان گرامی جهت ثبت نام به دفتر پردیس های دانشگاه مراجعه فرمایند . لازم به ذکر است مکان آزمون متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد .

( ۴۱ )