برنامه اجرایی کلاسهای نیمسال اول سالتحصیلی ۹۹-۱۳۹۸پردیس های دانشگاه تبریز

۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۸ کد : ۱۰۳۲۴ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک بمناسبت آغاز سالتحصیلی جدید،  به حول و قوه الهی کلاسهای پردیس بین المللی ارس و پردیس تبریز از روز 10مهرماه طبق برنامه تشکیل خواهد شد.

برنامه اجرایی کلاس ورودیهای 972پردیس بین المللی ارس-جلفا (مشاهده)
برنامه اجرایی کلاس ورودیهای 981پردیس بین المللی ارس-جلفا (مشاهده)
برنامه اجرایی کل کلاس های پردیس تبریز (مشاهده)

لازم به ذکر است کلاسهای پردیس خودگردان تبریز در داخل مجموعه دانشگاه تبریز و کلاسهای پردیس بین المللی ارس در شهر جلفا-سایت آموزشی پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد .

کلاس های دانشجویان محترم بقیه رشته ها(رشته هایی که باتوجه به عدم حدنصاب تشکیل کلاس به دوره های روزانه دانشگاه معرفی شده اند و همچنین دانشجویان دکتری تخصصی پردیس خودگردان تبریز همانند دانشجویان دوره های روزانه و در داخل مجموعه دانشکده مربوطه در داخل دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد .

محل تشکیل کلاس روزهای پنجشنبه و جمعه پردیس خودگردان تبریز در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تبریز خواهد بود.کلاس بقیه کلاسها در دانشکده مربوطه دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.