برنامه امتحانات نیمسال اول سالتحصیلی۹۹-۱۳۹۸ پردیس های دانشگاه تبریز

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۵ کد : ۱۱۰۰۶ اطلاعیه ها

بسمه تعالی

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان گرامی ، بدینوسیله برنامه امتحانات نیمسال اول سالتحصیلی99-1398 پردیس های بین المللی ارس-جلفا و پردیس تبریز اعلام می گردد.

ضمنا امتحانات پردیس بین المللی ارس در محل سایت آموزشی این پردیس واقع در جلفا  برگزار خواهد شد. امتحانات پردیس تبریز نیز در محل ساختمان شهدا واقع در داخل دانشگاه تبریز-پشت ساختمان اداری پردیس برگزار خواهد شد .

یادآور می شود دانشجویان رشته های دیگر و دانشجویان معرفی شده به دوره های روزانه طبق برنامه اعلامی دانشکده مربوطه و یا همگام با دوره های روزانه وشبانه در محل دانشکده مربوطه برگزار خواهد شد .

برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین المللی ارس (دانلود)
برنامه امتحانات دانشجویان پردیس تبریز (دانلود)

نکات مهم :

1- اخذ کارت ورود به جلسه آزمون الزامی می باشد.

( دانشجویان محترم با مراجعه به صفحه کاربری سما خود نسبت به ارزشیابی اساتید و اخذکارت ورود به جلسه امتحان اقدام نمایند.)

2- دانشجویان محترم قبل از ورود به جلسه آزمون تلفن های همراه خود را در حالت خاموش قرار دهند.

به همراه داشتن کتاب، جزوه و یادداشت به منزله تقلب محسوب و دانشجوی خاطی به کمیته انضباطی معرفی می شود.  3-

( ۶ )