جلسه مشترک مدیران گروه های آموزشی با هیئت رئیسه پردیس با موضوع جذب دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷ کد : ۱۱۰۶۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی پردیس های دانشگاه تبریز، امروز شنبه بیست و یکم دی ماه یکهزار و سیصدو نود و هشت در پردیس های دانشگاه تبریز جلسه مشترک مدیران محترم گروههای آموزشی در راستای هماهنگی بمنظور جذب دانشجو برای نیمسال دوم سالتحصیلی  ۹۹-۹۸ برگزار شد در این جلسه دوساعته دکتر سید صمد حسینی رئیس پردیس های دانشگاه تبریز ضمن قدر دانی از حضور مدیران محترم و همکاران شاغل در پردیس های دانشگاه تبریز با اعلام برنامه های آتی این پردیس در جذب دانشجو برای ترم بهمن ماه ۹۸ از نظرات ارزنده مدیران محترم گروههای آموزشی بهره مند شده و مواردی از قبیل زمانبندی جذب دانشجو، برگزاری هرچه بهتر کلاس های آموزشی، بحث های حفاظت آزمون های پردیس و ... بحث و بررسی و انتقادات و پیشنهادات  همکاران محترم بررسی و راهکارهای لازم اتخاذ شد.