اطلاعیه وام دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان در نیمسال اول سالتحصیلی۰۰-۱۳۹۹

۰۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۲۸۸۸ اطلاعیه ها

اطلاعیه ثبت نام وام شهریه دانشجویان شهریه پرداز

در نیمسال اول سال­تحصیلی 1400-1399

با توجه به تغییر آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی از نیمسال جاری، به اطلاع دانشجویان محترم شهریه پرداز پردیس بین المللی ارس می­رساند نسبت به ثبت نام وام­ شهریه از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرسbp.swf.ir تا تاریخ 99/9/10 به ترتیب مراحل زیر اقدام نمایند. با توجه به محدودیت اعتبار وام شهریه ثبت وام متقاضیان برحسب اولویت تاریخ درخواست خواهد بود.

1-تشکیل پرونده با مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir  برای دانشجویانی که در پورتال دانشجویی صندوق رفاه هیچ پرونده­ای ندارند وسپس تایید ثبت نام از طرف اداره رفاه و پیگیری تاییداز پورتال دانشجویی صندوق رفاه. (درمرحله تشکیل پرونده بعلت ارسال کد صحت سنجی شماره موبایل بایستی بنام خود دانشجو باشد).

2- دانشجویانی که در مقاطع قبلی از صندوق رفاه دانشجویان وام استفاده نموده اند بایستی قبل از درخواست وام، در پورتال دانشجویی به آدرس فوق  پس از درج نام کاربری وکلمه عبور( هردو کد ملی بدون خط تیره می باشد)  وارد سایت شده و از منوی " اطلاعات دانشجو " نسبت به  "درخواست مقطع تحصیلی جدید"  اقدام کنند و اطلاعات مقطع تحصیلی جدید از طرف اداره رفاه تایید گردد.

3- ثبت درخواست وام با مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  bp.swf.ir و ثبت درخواست  " وام شهریه"

4- ارسال پستی مدارک بصورت پیشتاز به کارشناس مربوطه هر دانشکده به آدرس پستی مدیریت اموردانشجویی مندرج درپایین اطلاعیه.

5- مدارک مورد نیاز: اصل سند تعهد محضری جدید و اصل گواهی کسرازحقوق ضامن وکپی آخرین حکم کارگزینی ضامن

6-  پیگیری ثبت و تأیید نهایی وام درخواستی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه از قسمت پایین منوی " درخواست وام "  با مشاهده مبلغ ثبت شده وام درخواستی.

7- برای وام شهریه  4 %  کارمزد  بصورت روزشمار طبق فرمول مندرج در آیین نامه محاسبه می گردد.

توجه: طبق آیین نامه جدید وام ها، تا سقف 15 میلیون تومان یک ضامن و تاسقف 30 میلیون تومان دو ضامن و بیشتر از 30 میلیون تومان بایستی سه ضامن با سند تعهد محضری جدید معرفی گردد.

توجه : جهت مشاهده مدارک مورد نیاز و مبالغ وام ها و شرایط ضامن به سایت پردیس بین المللی ارس قسمت صندوق رفاه مراجعه نمایید.

آدرس پستی مدیریت امور دانشجویی - اداره رفاه دانشجویان:

تبریز- بلوار  29  بهمن - خیابان جام جم - دانشگاه تبریز - کدپستی 5166616471  مدیریت امور دانشجویی - اداره رفاه دانشجویان. بدست کارشناس دانشکده .............................. برسد. ( درروی پاکت درقسمت گیرنده حتما" نام دانشکده و نام رشته نوشته شود)

مدیریت امور دانشجویی

اداره رفاه دانشجویان

مبالغ مصوب وام­ شهریه صندوق رفاه دانشجویان در سال­تحصیلی 1400-1399

مقطع تحصیلی

مبلغ وام شهریه

کارشناسی ارشد ناپیوسته

20,000,000 ریال

دکتری تخصصی ناپیوسته

50,000,000 ریال

ثبت نام تا 99/9/10 خواهد بود و  درصورت تمدید ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد.

نمونه گواهی کسرازحقوق (دانلود)

راهنمای کلی بهره مندی از وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان (دانلود)

شرایط ضمانت وام­های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

سند تعهدنامه جدید دانشجویی