لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز در نیمسال دوم سالتحصیلی ۹۷-۹۶

۰۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۵ کد : ۶۶۷۴ اطلاعیه ها

بدینوسیله ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان ، به اطلاع دانشجویان محترم کارشناسی ارشد و دکتری تخصصصی پردیس های خودگردان تبریز و پردیس ارس می رساند انتخاب واحد نیمسال دوم سالتحصیلی 97-96 روز چهارشنبه 11بهمن ماه از ساعت 9صبح الی 24 خواهد بود.لذا توصیه می شود دانشجویان محترم قبل از انتخاب واحد فایل برنامه مربوطه را از وبسایت پردیس (لیست زیر)دانلود و پس از مطالعه کامل و استخراج کد درس و کد گروه درس ها و سپس مراجعه به صفحه کاربری سیستم سما دانشجویی  اقدام به انتخاب واحد نمایند . بدیهی است عواقب ناشی از انتخاب واحد اشتباه بعهده خود دانشجو خواهد بود .

قابل توجه دانشجویان گرامی:

1-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس ارس (دانلود)
2-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان پردیس خودگردان تبریز  (دانلود)
3-لیست دروس ارائه شده و برنامه هفتگی دانشجویان دکتری پردیس (دانلود)

دانشجویان محترم بقیه رشته ها(رشته هایی که باتوجه به عدم حدنصاب تشکیل کلاس به دوره های روزانه دانشگاه معرفی شده اند) نیز کددرس و کدگروه های دروس مربوطه را از دانشکده و گروه آموزشی مربوطه دریافت و فرم انتخاب واحد را تکمیل نموده و سپس به کارشناس آموزش مربوطه تحویل نمایند .درصورت بروز هرگونه مشکل به دفتر پردیس مراجعه نمایند.
نکات قابل توجه:

1. دانشجویان محترم فقط در ترم4مجازبه انتخاب واحد پایاننامه می باشند.
  2. دانشجویان ترم5 و6ملزم به انتخاب واحد ادامه پایاننامه می باشند.
  3. دانشجویان ترم7وبه بعد ملزم به ارائه فرم تمدید سنوات(موجوددرسایت پردیس) به مسئول آموزش پردیس می باشند.
  4. انتخاب واحد ورودیهای بهمن 96توسط خود پردیس انجام خواهد شد.
  5. دانشجویان دکتری تخصصی بعد از گذراندن آزمون جامع و انتخاب واحد رساله، موظفند بعداز آن ترم تا ترم 9 واحد ادامه رساله را انتخاب واحد نمایند . جهت تمدیدسنوات بعد از ترم 9نیز به پردیس مراجعه نمایند .

محل تشکیل کلاسهای پردیس خودگردان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تبریز خواهد بود . (برنامه کلاسها)
محل تشکیل کلاسهای پردیس ارس در محل ساختمان آموزشی پردیس ارس درجلفا خواهد بود .