برنامه امتحانات دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز در نیمسال دوم سالتحصیلی ۹۷-۹۶

۰۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۶ کد : ۷۲۰۴ اطلاعیه ها

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم پردیس های دانشگاه تبریز می رساند جهت شرکت در امتحانات پایان ترم  نیمسال دوم سالتحصیلی 97-96می بایستی با مراجعه به صفحه کاربری سما خود نسبت به ارزشیابی اساتیدمربوطه، تسویه مالی و چاپ کارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمایند . بدیهی است از ورود دانشجویان محترم بدون کارت ورود به جلسه ، به داخل حوزه امتحانی ممانعت بعمل خواهد آمد .

برنامه امتحانات نیمسال دوم 97-1396 پردیس خودگردان تبریز (دانلود) حوزه آزمون واقع در دانشگاه تبریز-چسبیده به ساختمان آموزش پردیس - ساختمان شهدا "
***امتحانات دروس رشته مهندسی خطوط راه آهن ،مهندسی معماری-طراحی شهری و دروس ( رشته مهندسی محیط زیست )هماهنگ با دوره های روزانه و درمحل دانشکده مربوطهبرگزارخواهدشد.
لازم به توضیح است تاریخ و ساعت آزمون ها بر روی کارت ورود به جلسه درج شده است .
اضافه می نماید امتحانات دانشجویان رشته های معرفی شده به دوره های روزانه و دانشجویان دکتری طبق برنامه  گروههای مربوطه و در داخل گروه مربوطه برگزار خواهد شد .

تذکرات:
1-به همراه داشتن کارت ورود به جلسه برای حضور در جلسه الزامی می باشد .
2-به همراه آوردن هرگونه کتاب،جزوه و یادداشت سرجلسه امنحان به منزله تقلب محسوب خواهد شد .
3-لطفا قبل از حضور در جلسه آزمون تلفن های همراه خود را خاموش فرمائید.