برنامه امتحانات نیمسال اول سالتحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ پردیس تبریز (رشته های دایر در کلاس پردیس)

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۳ کد : ۸۵۰۳ اطلاعیه ها

ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان گرامی ، بدینوسیله برنامه امتحانات نیمسال اول سالتحصیلی98-1397 پردیس تبریز اعلام می گردد . یادآور می شود این برنامه مربوط به برخی رشته ها که کلاسهای آنان در پردیس برگزار می شد، می باشد . لذا دانشجویان رشته های دیگر و دانشجویان معرفی شده به دوره های روزانه طبق برنامه اعلامی دانشکده مربوطه و یا همگام با دوره های روزانه وشبانه در محل دانشکده مربوطه برگزار خواهد شد .

برنامه امتحانات (دانلود)

نکات مهم :
1-اخذ کارت ورود به جلسه آزمون الزامی می باشد. .
(دانشجویان محترم با مراجعه به صفحه کاربری سما خود نسبت به ارزشیابی اساتید و اخذکارت ورود به جلسه امتحان اقدام نمایند).
2-دانشجویان محترم قبل از ورود به جلسه آزمون تلفن های همراه خود را در حالت خاموش قرار دهند.
3-به همراه داشتن کتاب، جزوه و  یادداشت به منزله تقلب محسوب و دانشجوی خاطی به کمیته انضباطی معرفی می شود .