ثبت نام وام دانشجویی نیمسال اول سالتحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۴ کد : ۱۰۸۳۲ اطلاعیه ها

اطلاعیه ثبت نام وام شهریه دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز

در نیمسال اول سال­تحصیلی 99-98

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم پردیس های دانشگاه تبریز (پردیس تبریز و پردیس بین المللی ارس) می­رساند نسبت به ثبت نام و تقاضای وام­ها از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir (با استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر) به ترتیب مراحل زیر اقدام نمایند و جهت تقاضای وام­ها رعایت ترتیب مراحل الزامی است.

1- تشکیل پرونده و درخواست وام فقط از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرسbp.swf.ir

2- تحویل اصل سند تعهد محضری بانضمــام مدارک ضامن به کارشناس مربوطه در اداره رفاه دانشجویان (برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام می­نمایند).

مبالغ مصوب وام­ شهریه صندوق رفاه دانشجویان در سال­تحصیلی 99-98

مقطع تحصیلی

مبلغ وام شهریه

کارشناسی ارشد ناپیوسته

دکتری تخصصی ناپیوسته

شروع ثبت نام از 19/9/98 لغایت 26/9/98 خواهد بود.

3- پیگیری ثبت و تایید نهایی وام درخواستی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه از قسمت پایین منوی درخواست وام

توجه: مهلت ثبت نام و تحویل مدارک وام شهریه تا تاریخ 27/09/98 خواهد بود و بعد از اتمام مهلت مقرر امکان تمدید میسر نخواهد بود.

اطلاعیه شماره 2 وام دانشجویی

اینوگرافی تشکیل پرونده

راهنمای تکمیل مدارک ثبت نام وام شهریه (دانلود)

راهنمای کلی بهره مندی از وام شهریه (دانلود)

نحوه تشکیل پرونده و ثبت نام (دانلود)

نمونه فرم تعهدنامه محضری (دانلود)

نمونه فرم گواهی کسر از حقوق (دانلود)

اضافه می نماید بدلیل محدودیت زمان و مبلغ اختصاص وام،  ثبت نام و تحویل مدارک تا مورخه 98/9/27خواهد بود و درخواست های بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.