ثبت نام وام شهریه دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز در نیمسال دوم سال­تحصیلی ۹۹-۹۸

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۱ کد : ۱۱۲۹۸ اطلاعیه ها

اطلاعیه ثبت نام وام شهریه دانشجویان پردیس های دانشگاه تبریز

در نیمسال دوم سال­تحصیلی 99-98

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم پردیس های دانشگاه تبریز (پردیس تبریز و پردیس بین المللی ارس) می­رساند نسبت به ثبت نام و تقاضای وام­ها از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir (با استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر) به ترتیب مراحل زیر اقدام نمایند و جهت تقاضای وام­ها رعایت ترتیب مراحل الزامی است.

1- تشکیل پرونده و درخواست وام فقط از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرسbp.swf.ir

2- تحویل اصل سند تعهد محضری بانضمــام مدارک ضامن به کارشناس مربوطه در اداره رفاه دانشجویان (برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام می­نمایند).

مبالغ مصوب وام­ شهریه صندوق رفاه دانشجویان در سال­تحصیلی 99-98

مقطع تحصیلی

مبلغ وام شهریه

کارشناسی ارشد ناپیوسته

15,000,000

دکتری تخصصی ناپیوسته

35,000,000

شروع ثبت نام از 98/11/20 لغایت 98/12/13 خواهد بود.

3- پیگیری ثبت و تایید نهایی وام درخواستی از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه از قسمت پایین منوی درخواست وام

4-جهت تکمیل مدارک ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشجویان پس از ثبت نام اولیه با در دست داشتن  مدارک قید شده به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه واقع در امور دانشجویان دانشگاه تبریز تحویل نمایند. بدیهی است عدم تحویل مدارک به منزله عدم تعلق وام تلقی خواهد شد.

توجه: مهلت ثبت نام و تحویل مدارک وام شهریه تا تاریخ 98/12/13 خواهد بود و بعد از اتمام مهلت مقرر امکان تمدید میسر نخواهد بود.

اطلاعیه شماره 2 وام دانشجویی

اینوگرافی تشکیل پرونده

راهنمای تکمیل مدارک ثبت نام وام شهریه (دانلود)

راهنمای کلی بهره مندی از وام شهریه (دانلود)

نحوه تشکیل پرونده و ثبت نام (دانلود)

نمونه فرم تعهدنامه محضری (دانلود)

نمونه فرم گواهی کسر از حقوق (دانلود)

اضافه می نماید بدلیل محدودیت زمان و مبلغ اختصاص وام،  ثبت نام و تحویل مدارک تا مورخه 98/12/13خواهد بود و درخواست های بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

( ۱۰ )

نظر شما :